Членове на Гилдията на писателите в Америка блокираха снимки на

...
Членове на Гилдията на писателите в Америка блокираха снимки на
Коментари Харесай

Блокираха шоуто на известна актриса заради стачките в Холивуд, изхвърлили двама от публиката

Членове на Гилдията на писателите в Америка блокираха фотоси на " Шоуто на Дрю Баримор " в понеделник, откакто предаването възобнови фотоси по време на двойните стачки в Холивуд, съобщи Los Angeles Times.

Тълпа от над 100 индивида демонстрираха няколко часа пред студия на CBS, където се записва дневното токшоу. От гилдията оповестиха проектите си за митинг, откакто водещата Дрю Баримор пусна изказване в обществените медии, обяснявайки " избора шоуто да се завърне за пръв път по време на стачката ".

" Заставам зад избора си ", сподели Баримор в неделя.

" Шоуто ни бе основано за деликатни времена и е функционирало само през действителната обстановка на света сега. Искам да съм на място, с цел да представям на публиката отличната работа на писателите, което е метод да се сплотим по-лесно да си разбираем човешката обстановка. Надявам се нещата да се разрешат за всички допустимо най-скоро ", гласи изказването на актрисата.

По доказана информация, всички три сценаристи за " Шоуто на Дрю Баримор " са взели участие в митингите на гилдията в понеделник.

" Разбирам за какво някой, който се усеща виновен за цялостен екип от хора би желал да се върне на работа, с цел да може да им се заплати ", сподели Кристина Кинон, една от основните писатели в шоуто.

В понеделник заран двама фенове бяха изгонени от публиката на шоуто по време на запис, тъй като носели значки на Гилдията на писателите, дадени им от стачкуващи.

" Взехме си значки и влязохме, изритаха ни и ни нагрубиха вербално ", оплаква се Доминик Туричек, един от изгонените. " Очевидно шоуто не поддържа нито стачката на Гилдията, нито писатели или почитатели! Така че взехме тениски и се включихме в митинга. "

Гилдията на писателите в Америка споделиха в изказване в неделя, че предаването на Баримор " възнамерява да се върне без писателите си ". Шоуто работи взаимно с гилдията, надлежно е наранено от стачките.

" Гилдията показва и ще продължава да показва против предавния, наранени от стачките, които не престават да работят макар митинга. Писането  за " Шоуто на Дрю Баримор " от какъвто и да е жанр нарушава разпоредбите за стачкуване на Гилдията. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР