Членът на Управителния съвет на Българската Федерация Волейбол Борислав Кьосев

...
Членът на Управителния съвет на Българската Федерация Волейбол Борислав Кьосев
Коментари Харесай

Борислав Кьосев: Зала Христо Ботев е в много добро състояние

Членът на Управителния съвет на Българската Федерация Волейбол Борислав Кьосев разяснява положението на зала " Христо Ботев ", която през днешния ден одобри дуела Левски - Нефтохимик от родната Суперлига.

" Залата е в доста положително положение сега за мача. Не зависеше от нас пробива на тръбата. Благодарение на напъните на целия колектив в залата, направихме по този начин, че залата да бъде в съвършено положение за осъществяване на мача ", съобщи Борислав Кьосев и продължи:

" В момента сменихме половината от осветлението в залата. След един месец ще е още по-топло от в този момент, в кръга на шегата. В близко бъдеще ще създадем всичко допустимо и мисля, че имаме разбирането, залата да бъде в положение за осъществяване на тренировки и мачове ".

Попитан за дербито Левски - ЦСКА, Кьосев отговори: " Левски - ЦСКА не зависи от нас. Имаме едно наставление от Министерство на спорта рискови мачове да не се организират. Всичко зависи от публиката и управлението на двата клуба, с цел да се организира такава среща, както е било на времето. Федерацията прави всичко допустимо тази зала да бъде пригодена. Направихме много поправки. Някъде към 420 хиляди лв. са вложени от федерацията в залата. Но ще би трябвало още по-сериозна сума, с цел да стане залата съвършена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР