Членът на Изпълкома Йордан Лечков гостуваше с студиото на бТВ,

...
Членът на Изпълкома Йордан Лечков гостуваше с студиото на бТВ,
Коментари Харесай

Лечков: Не могат да ни накажат. Имаше натиск

Членът на Изпълкома Йордан Лечков гостуваше с студиото на " бТВ ", където показа, че подадената оставка от страна на Борислав Михайлов като президент на БФС е била поискана под напън. Според Лечков няма нищо общо сред оттеглената оставка на Михайлов и кандидатурата на Димитър Бербатов, както и че няма вид, при който от УЕФА и ФИФА да ни извадят от всички интернационалните шампионати. 

" Няма вид да има безредие. Мисля, че преди година и половина изпълняващият длъжността президент беше погрешно вписан - Михаил Касабов.

Аз желая разпоредбите да се съблюдават. Оставката на Борислав Михайлов беше погрешно желана и погрешно подадена под политически напън. От една година и половина не се подписвам.

Няма да приказвам срещу сътрудниците. В една такава обстановка това беше вмешателство в една самостоятелна организация. Видно беше, че натискът е от премиера. Той излезе и сподели, че Борислав Михайлов би трябвало да си подаде оставката. За нас гласоподават клубовете и това е вмешателство в работата. Няма вид да бъдем осъдени.

" И ние сме гласоподаватели и можем да кажем, че желаеме оставка. Явно е, че има някакви пропуски. За националния тим аз давам отговор и той не върви. Нека обаче бъдем правилни.

Футболистите се приготвят в клубовете, а не в националния тим. Сменихме доста треньори и то огромни имена. Ние нямаме мощно вътрешно състезание и мощни футболисти в чужбина.

Точно такава работа за ДЮФ разработихме взаимно с Красимир Балъков. Трябваше да бъдем по-настоятелни в работата с страната. Ако тя отхвърля, това е несериозно.

Общините би трябвало да са независими и да има финансиране. Трябва да се улеснят и да се признават средствата за разход. В България всичко е накриво ". 

Не желая да ръководя футбола, тъй като не съм подобаващ. Следващият Конгрес ще е следващата година. Всички решения, които са взети досега, са взети нелегитимно "., сподели Лечков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР