Член на бандата на Килърите прави опити да събере крупна

...
Член на бандата на Килърите прави опити да събере крупна
Коментари Харесай

Зам.-главният прокурор Ася Петрова: Доживотно осъден „Килър” събира пари за отмъщение

Член на бандата на „ Килърите ” прави опити да събере крупна сума, с цел да отмъсти на забъркани в следствието против причинителите на поръчкови убийства. Това съобщи зам.-главният прокурор Ася Петрова, която беше и обвинител по делото, представена от bTV.

От думите й стана ясно, че един от тримата, наказани на пожизнен затвор без право на подмяна (Петър Стоянов – Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов – Кеца) е търсел незабавно 70 000 евро.

„ Говоря за информация, която е безусловно отпреди месец. По мой източник тази сума се търси за възмездие, по отношение на лица, свързани с делото ”, съобщи Петрова, която добави, че знае всичко това от човек, който е приказвал с наказания.

Разстреляният в София търновски предприемач Петър Христов имаше роля в интервенциите „ Килърите ” и „ Наглите ” и имаше изказвания, че покушението е възмездие, поръчано от пандиза и което може да застигне още хора. „ Вярвам, че службите работят (по този сигнал – б.р.). Би трябвало да работят ”, сподели през днешния ден Петрова.

Тя през днешния ден уточни, че знае за две по-стари закани против някогашния началник на „ Антитерор ” в ГДБОП Валентин Цоновски, а в медиите като евентуални цели се сочат и тя, както и очевидеца Боян Джамалов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР