Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да даде гласност на една благородна

...
Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да даде гласност на една благородна
Коментари Харесай

Благородна инициатива за абитуриентските балове

Читателка потърси Plovdiv24.bg , с цел да даде публичност на една благородна самодейност:

" Баловете наближават, а ние желаеме да подарим на едно момиче и едно момче в неравностойно състояние една цялостна визия за бала, тъй като знаем какъв брой е прекрасен и специфичен този ден. Единственото условие от нас е да бъдат от Пловдив и да имат в действителност потребност от тях.

За момичето има обезпечена рокля, прическа, козметична процедура, маникюр, педикюр, грим и разчистване на разположение. Роклята е подобаваща за девойки размер ХХС. Също сме помислили и за транспорта - избор сред спортна кола, джип и лимузина.

За момчето има обезпечен костюм, транспорт до хотела (избор сред лимузина, джип и спортна кола) и фотограф. Костюмът е размер М.

Искаме да накараме някой да бъде благополучен. Много от вас ще кажат, че това не е най-важното и няма да сгрешите, само че евентуално не сте на 18 и сте не запомнили какво е – трепетът по балната нощ.

Би ни се желало всички тези неща да отидат при младежи, чиито фамилии нямат опция. Помислихме и да проверим в домовете за сираци, само че съгласно мен броят ще им е доста повече и не би било редно да теглим лотария или нещо сходно. Затова избираме за семейство, което нямат опция. В самата самодейност сме се присъединили към десетина индивида, всеки ще даде една от изброените  " услуги ". Също избираме да е от Пловдив, с цел да сме сигурни, че нещата отиват в верните ръце. Телефон за връзка: 089 205 4241 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР