Читател на Петел се свърза с нас, за да изкаже

...
Читател на Петел се свърза с нас, за да изкаже
Коментари Харесай

Читател: Срамота, това е в центъра на Варна! Кога ще започнат да чистят всички улички, а не само избрани?

Читател на " Петел " се свърза с нас, с цел да изкаже възмущението си от това, че сметопочистващите компании не си правят работата както би трябвало.

" Това са казаните в уличката против Ботевата градинка, регионът е в централната част на града, мястото е много оживено, цялостно е и с деца, цялостно безсрамие е да има такива гледки в града. Това се случва много постоянно, не знам каква е повода тези контейнери да се изпускат, няма паркирана кола пред тях или някаква спънка. Лято е, тези буклуци се разлагат доста по-бързо, миризмата е ужасна ", жалва се създателят на фотосите.



" Другото, което не ми дава мира е положението на междублоковото пространство между улиците „ Христо Попович “ 29 и „ Георги Бенковски “ 41, за което " Петел " не един път е писал. Толкова доста тъжби сме писали до общината, до районното кметство, само че получаваме единствено обещания. От 40 години ситуацията е едно и също - след всеки проливен дъжд пред домовете ни се образува кално тресавище, което можеш да прекосиш единствено с високи галоши! ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР