Читател на Burga24.bg се свърза с медията ни, за да

...
Читател на Burga24.bg се свърза с медията ни, за да
Коментари Харесай

Това ли е дрогираната и пияна Натали, потрошила 4 коли в Слънчев бряг?

 Читател на Burga24.bg се свърза с медията ни, с цел да покаже лицето на. Той се кълне, че благоевградчанката се споделя Натали и в никакъв случай не е имала удостоверение за правоуправление на моторно транспортно средство.

Любопитно е, че девойката е почитател на скандалния бургаски рапър Никола Нанев – Гарджока, съдейки от обява на негова ария на стената й във Facebook. Самият той.

Ето формалната информация от бургаската полиция за случая в Слънчев бряг:

В неделя към 06.15 часа на основната алея пред хотел " Фаворит " в Слънчев бряг в посока Несебър, л.а. " Мазда Премаци ", с бургаска регистрация, ръководен от 30-годишната благоевградчанка, непритежаваща шофьорска брошура, заради придвижване с несъобразена скорост, позволява ПТП с л.а. " Дачия Логан ", с бургаска регистрация - такси, ръководен от 44-годишен мъж от Русе и паркирани л.а. " Мерцедес С 220 ", със старозагорска регистрация, л.а. " Ауди А 4 ", с врачанска регистрация и л.а. " Ауди А 4 Авант ", с плевенска регистрация.

Водачката на маздата е тествана за приложимост на алкохол. Дрегерът е дал положителен  резултат -  3.79 промила, а пробата за наркотични субстанции или техните аналози е отчел позитивен резултат за приложимост на метамфетамин.

Взета е кръв и урина за химичен разбор. От случая потърпевш лидерът на таксито, който е получил общи травматични пострадвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР