Читател на БЛИЦ изпрати сигнал, в който посочва, че кандидат

...
Читател на БЛИЦ изпрати сигнал, в който посочва, че кандидат
Коментари Харесай

Идва голям скандал! Кой е спонсорирал Чеченеца

Читател на БЛИЦ изпрати сигнал, в който показва, че претендент за народен представител финансира Чеченеца, брани го и го дава за образец на децата ни. Ето какво написа читателят ни в сигнал до медията ни. 

Публикуваме го без редакторска интервенция:
-->
" Дни наред към този момент обществото се чуди по какъв начин е допустимо момче със специфични потребности да бъде унижавано по подобен нечовечен метод на обществено място и никой да не реагира? Наистина ли сте учудени? Ето за какво аз за жал не съм! Държава, в която тези, които би трябвало да взимат ограничения против такива прояви, ги насърчават, какво да се чака?

От изявленията разбираме, че измежду феновете на Чеченеца бил някой си притежател (за благополучие към този момент бивш) на купата логопед на годината. Представяте ли си за каква деградация става въпрос? През деня консултираш деца с проблеми, а вечерта се радваш на душманина им. За жал това не е всичко.

Простотията на Чеченци, моджахедини, куки и компания се култивира към този момент месеци наред и за нея даже се заплаща от местни псевдо-политици, като въпросният претендент на последните парламентарни избори в област Пазарджик - Калин Владов, от коалиция " Неутрална България ". 

Въпросният ангажира Чеченеца като рекламно лице за фитнес залата си, събира най-вече детска публика, възхвалява ислямистките му възгласи и когато го подлагат на критика, го пази с думите, че бил заслужен образец за подражателство на децата и пример за мъжко държание.

Бог да ни опази в страната, в която нечистоплътни субекти дават такива създания за образец за подражение на децата ни, популяризират ни ги и даже ги финансират! Срам и срам! 

Надявам се, че медията ви ще даде публичност, тъй като сме стигнали точка като общество, в която в случай че не се противопоставим уверено на сходни простотии ни чакат единствено нови и по-тежки нещастия. Благодаря ви! ", се споделя в сигнала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР