Читалище Братство 1869 Кюстендил обявява традиционния ежегоден конкурс на тема

...
Читалище Братство 1869 Кюстендил обявява традиционния ежегоден конкурс на тема
Коментари Харесай

Читалище Братство обявява традиционния си коледен конкурс

Читалище „ Братство 1869 ” Кюстендил афишира обичайния годишен конкурс на тематика „ Коледа ”.

" В навечерието на светлите коледни празници, за седемнадесета поредна година провокираме учениците да покажат своя гений и креативност. Нашата цел като уредници е посредством изкуството да предизвикваме въображението на участниците да изразят своето отношение към духа на коледните празници ", заявяят от читалището.

Конкурсът е разграничен на шест категории: картина, картичка, сурвачка, сувенир, приказка и стихотворение.

Могат да се включат възпитаници от 1-ви до 8-ми клас от област Кюстендил. Възрастови групи на участниците: I група: 1, 2 клас; II група: 3, 4 клас; IІІ група: 5, 6 клас; IV група: 7, 8 клас.

Всяка творба би трябвало да бъде съпроводена с информация за: име и фамилия на участника, клас, обитаемо място, учебно заведение /или школа/, телефон за връзка.

Срок за предаване на творбите: 16 декември 2022 година

На 23 декември от 12:00 ч. в Голямата зала на читалище „ Братство 1869 “ ще бъдат оповестени резултатите и наградени участниците, класирани на първо, второ и трето място в обособените групи и категории. Те ще получат диплом и предметни награди, обезпечени от уредниците!

Всички коледни произведения ще бъдат подредени в галерия в салоните на читалището и ще останат разполагаем на кюстендилската общност и гостите на града до 15 януари 2023 г.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР