Чистят пътищата на добра воля Плащаме 3,60 на час за

...
Чистят пътищата на добра воля Плащаме 3,60 на час за
Коментари Харесай

Полицията: При бедствия и аварии сигнализирайте денонощно

Чистят пътищата на благосклонност Плащаме 3,60 на час за всеки снегорин на "Чистота " в гаража Затвориха Беклемето за тежки камиони

Сигнали и информация за зародили бедствени обстановки и усложнения при напредване по пътищата в Пловдивска област по време на зимния сезон ще се одобряват на четири денонощни телефона. Това стана ясно на извършената завчера среща, на която се разискаха ограниченията за положителното взаимоотношение, образуване и подготовка на поддръжката на пътната инфраструктура в Пловдив и региона през идния зимен сезон.

Сигнали ще се одобряват в оперативната дежурна част на бранш “Пътна полиция ” - на телефон 032/932-007, в регионалния център за пожарна сигурност - 0889/689-772 и на дежурните телефони в Областна администрация - 032/ 605-550 и 0878/198-425. Освен това на всички полицейски подразделения са предоставени координати за взаимоотношение със съответните длъжностни лица от снегопочистващите компании към общините.

Домакин на срещата беше шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Участие взеха още регионалният шеф Здравко Димитров, шефът на Регионална дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” комисар Георги Мангараков, началникът на отдел “Охранителна полиция ” комисар Венелин Младенов, началникът на бранш “Пътна полиция ” гл. контрольор Димитър Димитров и представители на общините и компаниите, ангажирани със зимното поддържане пътната мрежа.

Всички общински служби и компании, които дават отговор за поддържането на пътищата през зимния сезон, обявиха, че са в цялостна подготвеност, разполагат с нужната техника, която е минала нужните инспекции. Екипите са в подготвеност и са раздадени направления за обсега на снегопочистване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР