Чисто нов тузарски джип си купи певецът Тони Стораро. Изпълнителят

...
Чисто нов тузарски джип си купи певецът Тони Стораро. Изпълнителят
Коментари Харесай

Тони Стораро с джип за 200 бона

Чисто нов тузарски джип си купи артистът Тони Стораро. Изпълнителят се снабди с бляскав „ Мерцедес ” на стойност 200 000 лева, научи HotArena .

Джипът на Тони е създаден през тази година и е с мощ от 300 конски сили. За малко повече от 7 секунди новата кола подвига до 100 км.

Джипът на Стораро е оборудван с всевъзможни екстри, като затоплящи се седалки, масаж, изстудяване на тялото. Изпълнителят на „ Най-добрата компания ” е фанатик на тематика скъпи и лъскави коли, написа „ България през днешния ден ”.

През няколко години той сменя автомобила си, макар че цената им е пъклен висока. Преди да купи мерцедеса си, Тони Стораро караше „ Ауди ”.

За него индивидът — глас даде „ единствено ” 50 бона, а преди този момент се хвалеше с бляскав джип БМВ, за което се бръкна дебело.

Най-щастлив поради новата облага е по-малкият наследник на Стораро–Емрах. Той първи издаде татко си за новата му облага, като пусна няколко фрагмента с него, до момента в който излиза от автосалона.

Малкият Емрах се надява, че когато стане на 18 години, тъкмо тази кола ще остане за него. Когато навърши пълноправие, брат му Фики получи „ Камаро ” от баща си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР