Чистият и подреден дом е повод за гордост за всяка

...
Чистият и подреден дом е повод за гордост за всяка
Коментари Харесай

Чисти с прахосмукачка от ново поколение

Чистият и спретнат дом е мотив за горделивост за всяка стопанка. Битката с мръсотията пък си остава безконечна и единственото, което можем да създадем, е да се снабдим с по-силни оръжия. Обикновената метла или даже прахосмукачка към този момент са отживялост. Сега можем да използваме доста по-комплексни уреди, които да ни изведат до нужната непорочност у дома.

Прахосмукачка от ново потомство

Говорейки за подобен вид уреди от ново потомство, можем да споменем за Ровус Виктор Вак . Ровус Виктор Вак е прахосмукачка от ново потомство. В себе си съдържа 3 професионални уреда в 1. Използваш го като прахосмукачка за унищожаване на прахуляк и нечистотия, а настрана можеш да почистваш с вакуумна технология и въздушна бликам. Тази бликам може да се употребява и като помпа. Виктор Вак филтрира въздуха и по този начин цялото семейство диша в здравословна среда.

1200 W мощ в борбата с фините прашинки

Виктор Вак работи единствено с чиста вода от чешмата. Притежава супер мощ от 1200 W и по този начин събира даже и най-дребните прашинки, до момента в който водният филтър им пречи да се върнат назад във въздуха. Така имаш дом без прахуляк и домашни алергени. Водният филтър е актуалното решение и еквивалент на остарялата торбичка от хартия, която неведнъж сме имали компликации да сменим. С него няма потребност да проверяваш дали се е напълнила, а просто би трябвало да налееш вода от чешмата и да оставиш Виктор Вак да свърши всичко останало.

Мокро разчистване за събиране на вода и други течности

На всеки му се е случвало да разлее някаква течност у дома, изключително в случай че в близост лудуват домашни любимци и дребни деца. Ровус Виктор Вак има специфична гумена четка за задачата и по този начин елементарно почиства и засмуква разлятото. Така можеш елементарно да премахнеш следите от вода, обувки или даже импортиран извън сняг. Така повече няма да се притесняване за издут паркет или хлъзгави плочки.

Въздушна бликам и функционалност за помпане за повече улеснение

Освен изсъхнало и мокро разчистване, Ровус Виктор Вак има и вградена функционалност за издухване или помпане. Просто би трябвало да включиш маркуча в отвора за въздух и имаш мощна помпа за унищожаване на досадната фина прахуляк или паднали листа, а даже и за надуване на дюшек и балони, когато имаш посетители.

След всички изброени новости, в действителност си коства да помислиш за преоборудване в дома с нови принадлежности за разчистване. А с няколко разнообразни функционалности в себе си, Ровус Виктор Вак е съвършеното оръжие за разчистване.

 

* обява

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР