Числото на живота може да определи вашето бъдеще и посоката,

...
Числото на живота може да определи вашето бъдеще и посоката,
Коментари Харесай

От датата ви на раждане зависи вашето бъдеще - всяко число е от ключово значение

Числото на живота може да дефинира вашето бъдеще и посоката, в която би трябвало да поемете. Затова е добре да прочетете идващите редове, те ще ви подскажат какво да очаквате от ориста.

Рождената дата на човек направлява качествата му, тя е обвързвана с мотивацията и задачите, които би трябвало да се реализиран, с цел да може човек да е оптимално задоволен от живота.

Ако сте родени на датите 1, 10, 19, 27

Притежавате мощно развити качества на водачи. Искате да постигнете всичко непременно, без значение какво ви коства това. Обичате да поемате самодейност и да разрешавате проблемите до дъно. Трудностите не ви плашат. Имате присъщ усет за нещата и интуицията рядко ви подвежда.

Ако сте родени на датите 2, 11, 20, 28

Притежавате успокоение и въздържаност. Обичате да разрешавате разногласията с мир и разсъдък. Постоянно търсите компромисни разновидности и помиряване. Но неведнъж сте в непрекъснат вътрешен спор кое е вярното и кое не.

Ако сте родени на датите 3, 12, 21, 30

Вие сте разностранно развити персони. Не обичате да кроите бъдещи проекти, тъй като не желаете да се тормозите ненужно. Знаете, че ще съумеете да постигнете всичко, без да се напрягате. Умни и схватливи, притежавате гении във всички области. Обичате да търсите поддръжка в хората, с които поддържате връзка, тя ви дава криле да продължите.

Ако сте се родили на 4, 13, 22, 31

Преди да вземете окончателното решение, няколко пъти премисляте нещата. Рискът не е решение за вас. Предпочитате да премислите всички разновидности, преди да преминете към деяние. Гледате даден проблем от всичките му гледни точки, преди да го разрешите. Ако си поставите някаква цел, вие се захващате за упорита работа, до момента в който я извършите.

Ако сте се родили на 5, 14, 23
 Каква загадка за бъдещето ви разкрива датата ви на раждане? Каква загадка за бъдещето ви разкрива датата ви на раждане?
Нумерологията е вярата в божествената или мистична връзка сред число и едно или повече съвпадащи събития. Това е и проучване на числе...

Привлича ви непознатото. Пълни сте с сила и сте жадни за нови страсти и прекарвания. Не ви свърта да стоите на едно и също място. Пътешествията ви работят зареждащо и пълнят душата ви с сила. Няма значение къде се намирате, тъй като можете да заживеете на всички места, стига да ви е уютно и удобно.

Ако сте се родили на 6, 15, 24

Честни и откровени сте, хората харесват да бъдат другари с вас, тъй като няма да ги подведете или предадете. Поемате отговорност за дейностите си и думите си. Винаги се задачите високо. Можете да оставите на назад във времето страстите си, с цел да постигнете крайната си цел. Възможно е хората да си мислят, че сте лицемери, само че това не е правилно.

Ако сте родени на датите 7, 16, 25

Вие сте родени да бъдете създатели, тъй като имате богато въображение. Подходящата специалност за хора като вас са художник, артист или музикант. Много сте изобретателни и колкото и ограничения да претърпявате, постоянно се добирате до мечтаният резултат. Интуицията ви е добре развита и може да отгатнете мислите на другия без да споделя нищо.
 Ето какво разкрива датата на раждане за вашия темперамент Ето какво разкрива датата на раждане за вашия темперамент
Номер 1 Перспективата да бъдеш първи е освен вдъхновяващо, само че и завладяващо. Пред вас се отварят доста благоприятни условия, вие елементарно постиг...

Ако сте родени на 8, 17, 26

Притежавате нюх за бизнес и нищо не може да ви спре или уплаши. Устойчиви сте на напрежението и преодолявате компликациите с лекост. Подходящи сте да бъдете ръководители и имате всички нужни качества да бъдете водачи. Приключенията ви притеглят.

Ако вашата дата на раждане е 9, 18, 27

Вие сте артистични натури. Ако решите да се занимавате с нещо съответно сте способни на чудеса. Дори нещата да не се случват незабавно, това не ви разколебава, а ви окуражи още повече. Рано или късно постигате задачата си. За да успявате повече в живота, би трябвало да употребявате гения си, който притежавате.

А в този момент ще е превъзходно, в случай че споделите цялата информация с някой, който има вяра в нумерологията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР