Числа, печалби и емоции – това са само три от

...
Числа, печалби и емоции – това са само три от
Коментари Харесай

По стъпките на късмета в пунктовете на „Евробет“

Числа, облаги и страсти – това са единствено три от думите, с които нормално описваме „ Еврошанс “. Нови двама играчи прибавиха имената си към историите на триумфа в обичаната игра.

Емил Стоев от София споделя един трогателен роман за шанса, появил се в миг, когато минимум го очакваш. Той назовава триумфа си „ щастлива случайност “, която го води на точното място в точното време и му носи облага от 5 000 лв. .

Друг участник също самоуверено върви по стъпките на шанса. Това е Ангел Киряков, който от години работи в чужбина, само че неотдавна се прибира в родното си място за заслужена отмора. Докато се разхожда из улиците на Гоце Делчев, той вижда пункт на „ Евробет “ и го разчита като знак на ориста. Ангел пуска един ваучър със инцидентно определени цифри и печели 5 000 лв. .

„ Пуснах седем инцидентно определени цифри и не можах да допускам, когато всички те се появиха на екрана и от инцидентни се трансфораха в печеливши. “ – споделя Ангел.

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР