Чилийски военен самолет, с 38 пътници и екипаж, изчезна без

...
Чилийски военен самолет, с 38 пътници и екипаж, изчезна без
Коментари Харесай

Военен самолет изчезна без следа над Антарктида

Чилийски боен аероплан, с 38 пасажери и екипаж, изчезна без диря над Антарктида …Според една от версиите, този аероплан се е разрушил, само че към този момент не са открити остатъци (HiddenTruth.site). В същото време, връзката е била прекратена още при започване на полета и единствено няколко часа по-късно, сигналът на самолета е липсващ.Самолетът C-130 Hercules, благосъстоятелност на чилийските военновъздушни сили, излетява на 9 декември 2019 година, от авиобаза Чабунко, в южната част на страната. Полита към чилийската антарктическа станция Атуро Прат, ситуирана на Южните Шетландски острови (South Shetland Islands).C-130 Herculesн излетява в 16:55 часа и след час и половина диспечерите губят контакт с него. В същото време, самолетът продължава да дава сигнали повече от 4 часа след загубата на контакт с него, което значи, че през цялото това време към момента е функционирал.

 11 1 - Военен аероплан изчезна без диря над Антарктида
Какво може да се е случило със самолета? Защо е спряла връзката, а в това време той е бил в придвижване? Засега няма друга информация, а представителите на чилийските управляващи към момента мълчат …
Вече се организира деликатно търсене на останките на самолета и възможните 38 членове на екипажа и пасажерите. Издирващите се надяват хората да са оживели, като са съумели да създадат спешно кацане върху водата или леда.Четете още: Избягал ли е Хитлер в загадка база в Антарктида?Горивото на C-130 Herculesн би трябвало да е задоволително за половин ден непрестанен полет. Освен това, на борда на самолета има два сала. Според генерала от чилийските военновъздушни сили – Едуардо Москейра, при положение на съществени неизправности, самолетът може да кацне върху водата, а хората да се спасят със саловете.Те обаче, няма да устоят дълго в студените води на Антарктида, тъй че в този момент всеки час е значим. Самолетът и оживелите се търсят благодарение на три самолета и два изтребителя F-16.

 Зоната на изгубване на самолета
Зоната на изгубване на самолета Според чилийски чиновници, самолетът е летял с добра видимост и при удобни условия, само че регионът, където се е насочил, е прочут с променливите си ветрове и огромни студове.Преди ден, на 30 км южно от мястото на последния сигнал на самолета, е открит недоверчив отпадък, който в този момент се ревизира дали е от изчезналия аероплан.Районът, в който самолетът изчезва, е голяма и съвсем неразучена студена океанска пустиня, където има редки острови, на които живеят пингвини, и където дълбочината на океана може да доближи до 3500 метра.Междувременно, конспиролозите и уфолозите допускат, че това изгубване не може да се случи без намесата на извънземни. Всеки уфолог счита, че в Антарктида извънземните имат свои бази, скрити под леда, и че деликатно ги пазят от човешки похищения.Антарктическата станция Артуро Прат на Южните Шетландски острови работи като лятна база за метеорологични проучвания от 2006 г.Преди това, от 1947 година до 2006 година, тя действа като база на чилийския флот.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР