Чилийска шофьорка се размина на косъм от по-сериозно произшествие, след

...
Чилийска шофьорка се размина на косъм от по-сериозно произшествие, след
Коментари Харесай

Това го могат само жените! Шофьорка обърка стълбище с входа на паркинг

Чилийска шофьорка се размина на косъм от по-сериозно произшествие, откакто обърка входа към паркинг със стълбище на повсеместен магазин. Неволите ѝ обаче не стопират дотук – откакто осъзнава грешката си дамата, стопира внезапно. Секунди по-късно ѝ се притичват на помощ.

Жената хваща подадената ръка и… увисва на нея, до момента в който колата ѝ продължава надолу по стълбите - наподобява лидерката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната.

Джипът се спуска надолу и се разрушава в портал от стъкло и метал в дъното на стълбището.

За благополучие, там по време на случая край портала не е имало никой и конфликтът се разминава без потърпевши – единствено с нерешителност и потрес за шофьорката, която и без друго наподобява много обезпокоената обезпокоена.

Инциденти като този наподобяват куриозни, само че в действителност не са чак такава необичайност – преди време водач обърка стълбите на метрото в Париж с вход за паркинг (съвсем сходен случай имаше и в София), преди седмица това се случи и на водач в Берлин, правилно – пийнал, дрогиран и с крадена кола; а при различен случай, още веднъж в София, разсеян водач избута кола от висок паркинг на тротоара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР