Чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит издаде спешни извинения след

...
Чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит издаде спешни извинения след
Коментари Харесай

Чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит поднася спешни извинения, тъй като ненавременното интервю за племенницата излиза на живо

Чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит издаде незабавни извинения след изявление за списание през уикенда, в което той приказва за кралската си племенница шлагер новинарски павилиони през днешния ден - часове откакто принцесата самоуверено излезе обществено с борбата си с рака.

Гари, който беше първият съквартирант, изпъден от къщата на Celebrity Big Brother, приказва за изгубването на принцесата на Уелс от светлината на прожекторите в последното му изявление, озаглавено Гари Голдсмит: Камила, Кейт, Уилям и аз. В петък вечерта Кейт показа искрено видео известие, в което разкри със личните си думи, че е диагностицирана с рак и е подложена на химиотерапия.

След като осъзна ужаса на неговия несвоевременен чат, оповестено този уикенд, чичото на Кейт Гари се обърна към Twitter, с цел да се извини и да изясни дейностите си.

Той сподели на своите почитатели: „ Както мнозина евентуално са видели, аз съм показан в съботното „ Times Magazine “. Това изявление и фотоси беше направено преди повече от седми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР