ЧФР (Клуж) надделя с 1:0 над Рен като гост в

...
ЧФР (Клуж) надделя с 1:0 над Рен като гост в
Коментари Харесай

Рен игра 41 минути с двама по-малко и беше близо до сензацията

ЧФР (Клуж) надви с 1:0 над Рен като посетител в конфликт от третия кръг в група “Е” на Лига Европа, в която са още тимовете на Селтик и Лацио. Двубоят във Франция беше трагичен до последно, като съдията извади три червени картона. Домакините играха с двама души по-малко в продължение на 41 минути, само че без значение от това имаха няколко положения и дори пропуснаха дузпа.

Още в 5-ата минута вратарят на Рен Едуард Менди получи пряк червен картон за нарушаване тъкмо пред наказателното поле. Разправията към решението на рефера продължи четири минути, откакто Чиприан Йоан Деак осъществя отсъдения пряк-свободен удар. Под рамката на домакините застана резервата Пепе Боне, който със своите едвам 16 година и 254 дни сложи нов връх за най-млад пазач в Лига Европа.

Френските футболисти не се тормозиха и в 28-ата можеха да изравнят, само че Мбайе Дианг не уцели вратата от дузпа.

Секунди след началото на второто полувреме от игра беше изпъден още един футболист на Рен - Едуардо Камавинга. И той беше глобен за нарушаване на откъсващ се състезател.

Camavinga vs Cluj (H)
25 touches
21 (91%) accurate passes
0/2 ground duels won
0/1 aerial duels won
Sent off in 46th minute

Rennes now have 1 point from 3 games and are last in Group E... pic.twitter.com/JE2sWJrklZ
— ~ (@kingcamaa) October 24, 2019
Очакваше се Клуж към този момент да няма проблеми, само че това не се случи. Амбицираните домакини имаха две положителни положения, само че не съумяха да ги вкарат. В 82-ата румънците също останаха в понижен състав, откакто за втори жълт картон беше отхвърлен Матео Сушич.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  Рен 0:1краен резулат  ЧФР Клуж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР