ЧЕЗ Електро България“ АД препоръчва на клиентите по време на

...
ЧЕЗ Електро България“ АД препоръчва на клиентите по време на
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро препоръчва на клиентите през празничните и почивни дни да използват възможностите за дистанционна връзка с дружеството

ЧЕЗ Електро България “ АД предлага на клиентите по време на идните коледни и новогодишни празници, работните и почивни дни, да употребяват електронните канали за контакт с сдружението – по телефон на 0700 10 010, с имейл на или през корпоративния уебсайт. Предлаганите от ЧЕЗ Електро благоприятни условия за отдалечено обслужване и разнообразни -, електронни разплащания,, сключване на контракт и други, обезпечават ефикасна и безвредна връзка сред клиентите и сдружението от разстояние. Подробна информация за,, е оповестена на уеб страницата,.
В работните дни преди и сред празниците центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро ще продължат да работят при съблюдаване на всички разпоредени противоепидемични ограничения. е оповестен на уеб страницата. Редовната стерилизация в пространствата и допускането на брой хора, еднакъв на броя на гишетата за обслужване в съответния център са част от напъните на сдружението за понижаване на риска за клиенти и чиновници от заразяване с ковид. ЧЕЗ Електро поучава потребителите да употребяват опциите за отдалечена връзка с сдружението което ще понижи нуждата от посещаване на потребителски център.
 ЧЕЗ Електро България е притежател на влиятелната премия „ Истински водач “ ЧЕЗ Електро България е притежател на влиятелната премия „ Истински водач “
За пета поредна година „ ЧЕЗ Електро България “ АД стана притежател на наградата „ True Leader “, връчван от  ICAP Бъ...
„ ЧЕЗ Електро България “ АД припомня на клиентите да не престават да наблюдават и интензивно да управляват потреблението на електрическа енергия в домовете си и през интервала на идните празнични и почивни дни. Необичайната обстановка, обвързвана с осъществяване на ограниченията за ограничение опцията от заразяване с ковид, е причина в огромна част от семействата повече членове на фамилията през тези дни да са у дома.
Освен потреблението на офис съоръжение и електроника за отдалечено осъществяване на служебни или други задължения от у дома, върху размера на месечните фактури за електрическа енергия в допълнение ще се отрази включването на повече и за по-дълго време на електрически уреди за отопление, приготвяна и предпазване на храна, осветяване и декорация през този интервал.
Разумното ползване на електрическа енергия би могло да спести до 20% от разхода за сила без да наруши спокойствието и уюта на семейството. Полезна информация и други практични препоръки за икономисване на сила в дома са оповестени на корпоративния уеб страница cez.bg, в раздел „ За клиента “, и във фейсбук-профила на „ ЧЕЗ Електро България “ АД на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР