Четвъртото издание на турнира от категория АТР 250 в София

...
Четвъртото издание на турнира от категория АТР 250 в София
Коментари Харесай

Турнирът в София с нов шеф, очакват се двама от Топ 10

Четвъртото издание на шампионата от категория АТР 250 в София ще има нов шеф. В последните две години конкуренцията, която се организира при започване на февруари в “Арена Армеец”, бе ръководена от австралийската легенда Пол Макнами. Бившият номер 1 в света на двойки обаче ще се концентрира в уговорките си към АТР. Така конкуренцията ще има нов шеф, който по информация на “Меридиан Мач” е огромно име в международния тенис. Официално той ще бъде разгласен в околните дни.

Следващото издание на Sofia Open може да се окаже най-силно от провелите се досега. Основният спонсор на конкуренцията Dubai Duty Free има желание в “Арена Армеец” да стъпят двама тенисисти от Топ 10 на международната класация. Всичко обаче зависи от развиването на Откритото състезание на Австралия, което приключва седмица преди датите на Sofia Open (4-10 февруари).

Съществува възможност родните почитатели да видят и Григор Димитров, който към момента не е прецизирал изцяло програмата си за старта на идващия сезон. У нас обаче сигурно няма да пристигна някогашният №1 в света и притежател на 3 трофеи от Големия шлем Анди Мъри. Шотландецът е декларирал присъединяване на шампионата в Монпелие, който се организира редом с този в “Арена Армеец”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР