Четвъртък, 1-ви септември – Предприемчиви и с приключенски духНа 1-ви

...
Четвъртък, 1-ви септември – Предприемчиви и с приключенски духНа 1-ви
Коментари Харесай

Четвъртък, 1-ви септември – Предприемчиви и с приключенски дух

Четвъртък, 1-ви септември – Предприемчиви и с авантюристичен дух

На 1-ви септември Марс и Юпитер образуват удобна секстилна връзка между тях, поради което през днешния ден ще усетите удобното влияние и на двете планети върху себе си. Ще изпитвате наслада от живота и ще сте доста предприемчиви.

Днес е подобаващ ден за взимане на верните решения. Те ще ви изпълнят с наслада и успокоение.

За представителите на обособените зодии е добре да извърнат внимание на следните особености:

Овни , през днешния ден ще получите помощ, каквато въобще не сте очаквали. Ще получите доста скъпа информация, която ще ви бъде потребна в бизнеса.

Телци , през днешния ден звездите ще са благосклонни към всеки риск, който решите да поемете. Той няма да ви навреди, а евентуално ще ви донесе единствено изгоди. Само не нарушавайте разпоредбите и законите.

Близнаци , през днешния ден ще вдъхновявате с образеца си. Ще мотивирате другите да работят повече за общата идея.

Раци , тъкмо през днешния ден не е ден да давате препоръки и хрумвания на бизнес сътрудниците си. Уморени сте – отдайте се на заслужена отмора. В противоположен случай може да извършите неефективни оферти, които единствено ще навредят на общия ви бизнес.

Лъвове , през днешния ден звездите ви поучават да не взимате значими решения, в случай че изпитвате някакви подозрения. Най-малкото съмнение ще ви принуди непрекъснато да се тревожите за правилността на вашия избор, като по този метод ще понижи вашата продуктивност.

Деви , началниците ви явно не са удовлетворени от вас. Би било хубаво да знаете каква е повода за сходна смяна, в случай, че напоследък давате всичко от себе си в работата. Проблемът е в връзката – заложете на открития диалог.

Везни , през днешния ден няма да имате попътен вятър в платната си. Внимавайте, когато сключвате бизнес покупко-продажби - вашите проекти няма да се осъществят толкоз бързо, колкото ви се желае. Това може да бъде в действителност разочароващо, само че запазете самообладание - може да се случат и по-лоши неща.

Скорпиони , в случай че сте шеф и ръководите огромна група от хора, помислете кой напоследък се е откроил и го наградете. Оценката ви ще бъде призната позитивно и ще повлияе удобно на развиването на бизнеса ви.

Стрелци , ориста не обича оплакващите се, тъй че се заредете с оптимизъм и имайте поради, че когато настройките ви са позитивни, има по-голяма възможност да извършите задачите си.

Козирози , започнете незабавно да решавате належащите проблеми, тъй като с всеки минал ден те ще се усилват като снежна топка и не е във ваш интерес да ви затрупат като лавина. Бъдете бързи, с цел да може да свършите всичко.

Водолеи , инвестирайте в арт планове. Днес имате превъзходен късмет да демонстрирате всичко, на което сте способни. Вашият шеф сигурно ще оцени усърдието ви. Така че е изцяло допустимо скоро да получите покачване.

Риби , през днешния ден ще бъдете разочаровани от някои от резултатите в работата си. Вероятно сте очаквали доста повече, само че не бъдете максималисти. Крачката, която сте създали, е гигантска и ще си дадете сметка за това в бъдещите няколко седмици.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР