Четвърта седмица, изпълнена с опасни ситуации и комични моменти, предстои

...
Четвърта седмица, изпълнена с опасни ситуации и комични моменти, предстои
Коментари Харесай

Илюзия и реалност се преплитат в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

Четвърта седмица, изпълнена с рискови обстановки и комични моменти, следва по KINO NOVA. Новите две оферти са филмите „ Мошенички от класа “ и „ Убийци “. Коя от лентите ще бъде излъчена на 24 юли от 21:00 ч., феновете могат да изберат като гласоподават на уеб страницата

В „ Мошенички от класа “ блестящата Джозефин Честърфийлд (Ан Хатауей) живее в луксозно имение във Франция. Тя печели парите си, мамейки лековерни богати мъже, които среща в казина от висок клас. При едно свое пътешестване Джозефин вижда австралийката Пени Ръст (Ребел Уилсън), която също мами мъже. Техните способи са разнообразни, само че и двете са извънредно надарени. Първоначално Джозефин взема решение да вземе Пени под крилото си и да я образова, само че това не продължава дълго. Двете вземат решение да създадат залог и първата жена, съумяла да измъкне 500 000 $ от доверчив софтуерен милиардер (Алекс Шарп), ще завоюва войната за територия.
 Мошенички от класа
Втората лента, която ще се бори за първото място, е „ Убийци “ . Във кино лентата Джен Корнфелд (Катрин Хейгъл) пробва да се съвземе след тежка разлъка и не има вяра, че в миналото още веднъж ще се влюби. Младата жена се съгласява с отвращение да придружи родителите си до Френската Ривиера. Там среща мъжа на фантазиите си – прелестния Спенсър (Ащън Кътчър). Три години по-късно невъзможното й предпочитание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат съвършен живот. Това е по този начин до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато стартират да свистят патрони. Буквално. Оказва се, че той е не запомнил да й спомене, че е интернационален разузнавач...

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – На 24 юли, в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР