Четирите медала, които спечелих в Москва ми струват цялата работа

...
Четирите медала, които спечелих в Москва ми струват цялата работа
Коментари Харесай

Златната Боряна Калейн: Публиката в Москва скандираше името ми

Четирите медала, които завоювах в Москва ми костват цялата работа от момента, в който съм почнала да упражнявам - 15 години. Те не са просто едни медали, те са премия за положения труд до миг. Това сподели златната медалистка по художествена гимнастика Боряна Калейн. Тя завоюва златен орден, сребро и бронз на Гран При в Москва и заслужи висока оценка.
Никога не би трябвало да сме удовлетворени от това, което сме постигнали. Днес съм в отмора и мога да се порадвам на този миг, само че от на следващия ден още веднъж стартирам от нулата да се боря. След такова огромно съревнование нормално не почиваме, просто в този момент имаме изключение, тъй като пътя ни беше доста дълъг, през целия ден бяхме по разнообразни летища с престой и по тази причина през днешния ден мога да си почивам, изясни гимнастичката пред bTV.

Физическото възобновяване не ни коства доста време, само че душевен е доста по-трудно, тъй като едно съревнование те изцежда прочувствено и лишава време да се възстановиш. Състезанието в Москва беше доста прочувствено, тъй като цяла една календарна година имаше проблеми, нямаше опция за изява на професионалните спортисти и беше доста прелестно, че залата беше с 50% от публиката. Това беше една в действителност неповторима атмосфера, поради която считам, че се показах добре. Защото публиката мен ме зарежда, разяснява Калейн.

Това, че в залата няма българи не ме тормози, заже за мен е като предизвикателство - да накарам хората да ме харесат и да стартират да ме приветстват. Това е извънредно прелестно, когато публиката в чужбина стартира д а те поддържа тъкмо по този начин, както поддържа своите гимнастички. И в този момент беше по този начин. Публиката в Москва скандираше името ми, описа тя.

Лесно е човек да се главозамая, тъй като страстта е неповторима, само че моята треньорка ме държи крепко стъпила на земята и когато си помисля, че съм доста добра, тя ме стопира и съумява да ми каже, че още не съм толкоз добра, че имам още доста да работя, разяснява златната медалистка.

Основната ни конкуренция са рускините. Израел, Беларус също имат доста мощни представителки, уточни тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР