Четиримата строителни работници, загинали при рухването на скеле на голям

...
Четиримата строителни работници, загинали при рухването на скеле на голям
Коментари Харесай

Четирима българи загинаха на строителен обект в Германия

Четиримата строителни служащи, починали при рухването на скеле на огромен строителен обект в Хамбург, са българи съобщи ДПА, като се базира на локалните управляващи, заяви Българска телеграфна агенция.

Един служащ, който е получил тежки пострадвания, остава в сериозно положение.

Осеметажното скеле се срути върху асансьорна шахта тази заран малко след 09:00 ч. локално време. Противопожарната работа заяви, че отломките доближават до втория етаж на постройката, до която е било ситуирано оборудването. Елементите на скелето би трябвало да бъдат отстранявани един по един, което забави достъпа до жертвите с часове. На мястото на случая работят към 150 спасители.

Причината за случая към момента не открита. Следователи от хамбургската полиция към този момент са почнали първичен оглед. " Въпреки това е доста рано да се даде оценка за повода за сриването ", сподели представител на силите на реда.

Инцидентът е станал в строителната зона " Юберзеквартир " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели. Това е една от най-големите строителни площадки в Хамбург. Според един от ръководителите на градежа когато скелето се е срутило, на обекта са работили сред 1300 и 1500 души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР