Четирима въоръжени заподозрени нахлуха в дом на Стейтън Айлънд в

...
Четирима въоръжени заподозрени нахлуха в дом на Стейтън Айлънд в
Коментари Харесай

Жена, 5-годишно момиче, бити с пистолет от 4 въоръжени заподозрени при нахлуване в дом в Ню Йорк: ченгета

Четирима въоръжени обвинени нахлуха в дом на Стейтън Айлънд в понеделник сутринта и удариха с револвер 5-годишно момиче и жена, до момента в който желае бижута и пари.

Нахлуването в дома е снимано от камери за домашна сигурност покрай Livingston Avenue и Queen Street в Manor Heights към 00:45 ч., съгласно ченгетата.

Заподозрените, маскирани мъже с суичъри с качулки, бяха видени да влизат в дома, откакто ченгетата споделиха, че са ритнали вратата.

Трима от тях бяха видяни да размахват револвери, до момента в който си проправяха път през дома, който беше населяван от младото момиче, 4-годишно момче, 33-годишна жена и 54-годишен, сподели полицията.

Видео от службите за сигурност ги сподели по какъв начин слизат по кулоар и отварят порти, преди да атакуван дамата и детето с револвер, причинявайки разкъсвания и кървене, съгласно полицията.

Жертвите са били отведени в университетската болница на Стейтън Айлънд Север, до момента в който обвинените са избягали от мястото на престъплението, съгласно ченге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР