Четирима, шофирали под въздействие на алкохол и/или дрога, са установени

...
Четирима, шофирали под въздействие на алкохол и/или дрога, са установени
Коментари Харесай

Четирима пияни и дрогирани шофьори хванаха силистренските полицаи

Четирима, карали под влияние на алкохол и/или дрога, са открити при инспекции на пътна полиция при ОДМВР-Силистра.

На 13 февруари в 18:12 часа по ул. „ Велес “ в Силистра полицейски чиновници спрели лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 47-годишен. Дрегерът отчел 0.78 промила, а пробата за опиати дал позитивен резултат за амфетамин. Мъжът е дал кръвна проба и е бил арестуван за период до 24 часа.

Под влияние на амфетамин карал и 32-годишен. Малко преди среднощ на 13 февруари по бул. „ Македония “ пътни служители на реда спрели управлявания от него лек автомобил „ Опел “. При инспекция с ДръгТест се открило, че лидерът е под влияние на амфетамин. Той е дал кръвна проба и е бил арестуван за период до 24 часа.

Без удостоверение за ръководство на МПС и с 0.71 промила алкохол 59-годишен управлявал лек автомобил „ Рено “. Водачът бил тестван с дрегер при полицейска инспекция, осъществена на 14 февруари към 20:00 часа по ул. “Юрий Венелин “ в Силистра. Съставен му е акт.

Амфетамин е регистриран с техническо средство и при тестване на 18-годишен с лек автомобил „ Мерцедес “. Той бил спрян на 15 февруари към 08:10 часа по ул. „ Москва “ в регионалния град. Издаден е ваучър за здравно проучване и е дадена кръвна проба. Водачът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР