Четирима полицаи от Четвърто РПУ- Бургас спасиха живота на 40-годишен

...
Четирима полицаи от Четвърто РПУ- Бургас спасиха живота на 40-годишен
Коментари Харесай

Шапки долу! Полицаи върнаха към живота мъж, бил на косъм от смъртта в районното в Бургас

Четирима служители на реда от Четвърто РПУ- Бургас избавиха живота на 40-годишен мъж, колабирал до момента в който подава тъжба за неправда. Пред Нова телевизия проверяващият служител на реда Динко Чалъков и контрольор Мартин Тодоров описаха по какъв начин със свои сътрудници се притекли на помощ. Благодарение на това, че работили съответно и му извадили езика, припадналият човек живее втори живот.
„ Беше по време на обедната ни отмора. Излизах от ръководството, когато забелязах колежка да взема тъжба на жител. Спрях се и я питах дали има потребност от подпомагане и потеглих да излизам от ръководството, само че се забавих на входа “, споделя контрольор Тодоров.
„ Разменихме няколко реплики с сътрудник от „ Пътна полиция “ и в този миг чух колежката да ме вика по име. Тя попита индивида до нея дали му е неприятно и какво му има. Погледнах го. Мъжът се тресеше “, прибавя той.
„ Имаше някакъв проблем. Започна да отпуска тялото си и в същия миг мина сътрудника мл. инсп. Тодор Найденов, който подхвана мъжа. С Никола Костадинов тръгнахме да му оказваме помощ “, посочи инспекторът.
„ Бях в кабинета си, когато чух крясъци в коридора и излязох. Видях индивида на земята по тил. Тресеше се. Колегите споделиха, че би трябвало да му се отвори устата, тъй като има заплаха да си е прехапал езика “, сподели пък проверяващият служител на реда Динко Чалъков.
„ Когато пристигнаха медиците към този момент му бяхме изкарали езика. Лекарите споделиха, че това, което е трябвало да създадем, сме го създали. Спасили сме му живота “, съобщи пък контрольор Тодоров.
Всички служители на реда, които са оказвали помощ на 40-годишния мъж, ще бъдат наградени с грамота на празника на полицията, заяви кореспондентът Цеца Алексова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР