Четирима младежи са арестувани за трафик на 19 нелегални чужденци

...
Четирима младежи са арестувани за трафик на 19 нелегални чужденци
Коментари Харесай

Дрогиран трафикант превозва 19 нелегални край Димитровград

Четирима младежи са задържани за трафик на 19 незаконни чужденци край Димитровград. Дрогиран зад кормилото бил 22-годишният водач на микробуса, превозвал мигрантите, оповестиха от полицията.
След получена информация за трафика на незаконни на автомагистрала “Марица “ блила извършена интервенция от криминалисти от Хасково, Харманли и Димитровград. В 6,10 часа на автомагистралата в посока Пловдив бил спрян " Мерцедес “. Леката кола карал 23-годишен харманлиец.
Спътници му били негов съгражданин на 22 година и 21-годишен свиленградчанин. В хода акцията се оказало, че тримата са конвой на спрян микробус " Фиат “ с 22-годишен от с.Бисер.
В задната част на буса имало 19 непознати жители сред 13г и 26г. 16 аг тях декларирали, че са афганистанци, другите трима обяснили, че са от пакистан.. Дузина от чужденците били малолетни момчета. Те са предадени на Дирекция „ Социално подкрепяне “ в Димитровград, а останалите са настанени в центъра за краткотрайно настаняване на чужденци в Любимец.
Четиримата българи са за 24 часа в димитровградското районно. Работата по документиране на незаконната им активност продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.
В хода на работата против двамата водачи на колите са стартирали и бързи производства. Шофьорът от Бисер карал под въздействието на марихуана, а аверът му от Харманли бил зад кормилото, макар че книжката му е отнета за период от година./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР