Четирима младежи от Лясковец пребиха и се гавриха с 15-годишно

...
Четирима младежи от Лясковец пребиха и се гавриха с 15-годишно
Коментари Харесай

Младежи се гавриха брутално с 15-годишно циганче

Четирима младежи от Лясковец пребиха и се гавриха с 15-годишно момче без причина.

Жертвата е от ромски генезис. казусът е от 14 май. За нападението е арестуван единият от младежите. Сред мъченията, на които е било подложено 15-годишното момче е вкарване в кофа за отпадък и мятане през мост, споделя Нова телевизия.

Румяна Бяхова е майка на три деца. Живее в Лясковец. Тя и фамилията и са познати, като положителни и работливи хора. Пред седмица, към 21 часа, изпраща 15-годишният си наследник Стефан до магазина. След два часа той се прибира пребит до неразбираемост. „ Устата му беше изкривена, ухото му надуто. Били са го начело. Много са го били “, изясни тя.

Жертвата е Стефан Стефанов. Той има слаб спомен за случилото се. „ Сложиха ми качулка на главата. Един от тях ме удари мощно в лицето. Аз припаднах. После се съвзех в парка и нищо не помня “, показа момчето.

Гаврата с него стартира на пейките в парка и завършва на моста, от където е хвърлено. А по-късно унижението над момчето траяло. От четиримата забъркани в побоя – момчета на 16, 17, 18 и 20 години – арестуван за 24 часа е бил единствено най-големият. Денислав Митков неотдавна живее в Лясковец при дядо си. Отказа да изясни, за какво е бил 15-годишният Стефан.

Майката на пребитото момче твърди, че част от момчетата са се пробвали да се спогодят със фамилията, с цел да не завежда правосъден иск.

Четиримата младежи са известни на полицията. Сред тях има и осъждани. Образувано е досъдебно произвеждане за нахлуване над малолетно лице по хулигански подбуди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР