Четирима лекари от МБАЛ Уни Хоспитал“ станаха част от 12-ото

...
Четирима лекари от МБАЛ Уни Хоспитал“ станаха част от 12-ото
Коментари Харесай

Четирима медици от „Уни Хоспитал“ станаха част от лигата “Ле...

Четирима лекари от МБАЛ „ Уни Хоспитал “ станаха част от 12-ото издание на лигата „ Лекарите, на които имаме вяра “ - самодейност на „ 24 часа “. На 26 септември се състоя публична гала, на която над 300 от включените 700 лекари получиха документ. Специалистите от „ Уни Хоспитал “, които бяха посочени от пациенти, са:

доктор Полина Узунова - шеф на Отделението по педиатрия;

доктор Цветолюб Митев -  началник на Отделението по гастроентерология;

доктор Дончо Ташков - доктор в Отделението по анестезиология и интензивно лечение;

доктор Първан Войнов - доктор в Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

По традиция тържествената гала следва издаването на алманаха “Лекарите, на които имаме вяра ”. Той стана най-ценната фамилна книга, тъй като събира имената на 700 топлекари от всички специалности. Класацията е извънредно ценена и от медицинските експерти. В нея може да попадне всеки доктор, посочен от пациент.

В книгата има задълбочени ревюта за всичко, навлязло в медицината през тежките пандемични години - отдалечено наблюдаване на пациента, изкуствен интелект, цифрови лечения, новости в кардиологията, неврологията, инфекциите и останалите социалнозначими заболявания. С изявление и профилирана публикация в алманаха участваха и доктор Явор Дренски, шеф на МБАЛ „ Уни Хоспитал “, и доктор Росица Кръстева, шеф на Онкологичния център и Отделението по здравна онкология.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР