Четирима души, сред които и дете загинаха тази сутрин на

...
Четирима души, сред които и дете загинаха тази сутрин на
Коментари Харесай

Четирима турски граждани загинаха при катастрофа на АМ Тракия“

Четирима души, измежду които и дете починаха тази заран на автомагистрала „ Тракия " след тежка злополука. Други трима са в болница без заплаха за живота. Всички са турски жители, които са се прибирали в родината си от Германия. Причина за злополуката евентуално и отклонение на вниманието или заспиване на лидера на пътническия микробус, с който са пътували.


Сигналът за случая, станал покрай Пловдив е получен тази заран в 6.20 часа. В автомобила с немска регистрация са пътували 7 души.

При удара микробусът се преобърнал. На място умират три дами и дете на две години. Водачът на автомобила с немска регистрация, както жена му и дете на 7 години са настанени в университетската болница " Свети Георги " в Пловдив без заплаха за живота:
гл. контрольор Дамян Велчев - Пътна Полиция-Пловдив: Установихме, че са взели участие две моторни транспортни средства - автомобил „ Фолксваген “ с немски регистрационен номер и бус с български регистрационен номер.

 Три дами и 2-годишно дете са починалите при тежката злополука на Автомагистрала Три дами и 2-годишно дете са починалите при тежката злополука на Автомагистрала "Тракия "
Четирима починаха, а трима са ранени при тежката злополука на автомагистрала "Тракия " край Пазарджик рано тази заран. По първични данни, микробус се...

Според първичната информация товарният микробус с българска регистрация е понижил скоростта си, тъй като е желал да отбие в спешната лента и тогава е блъснат от автомобила откъм гърба. Още на мястото на нещастието са направени проби и на двамата водачи:
гл. контрольор Дамян Велчев - Пътна Полиция-Пловдив: Тестван е за алкохол. Пробата е негативна. Тестван е за алкохол и българския лидер, в това число и за опиати. Пробите са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане
Магистрала „ Тракия “ беше затворена за придвижване в посока Бургас за 3 часа, до момента в който се извършваше оглед на мястото на случая. Автомобилите се отклоняваха по обходен маршрут през Пазарджик.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР