Четирима души са задържани за разпространение на акцизни стоки без

...
Четирима души са задържани за разпространение на акцизни стоки без
Коментари Харесай

След акция в Разград: Иззеха над 80 кг тютюн и 160 литра алкохол /снимки/

Четирима души са арестувани за разпространяване на акцизни артикули без бандерол при профилирана интервенция, извършена на 12 януари, оповестиха от полицията.
Около 20 часа в Разград криминалистите открили 49-годишен автобусен водач, който пренасял 41 кг фабрично нарязан тютюн без акцизен бандерол.
В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности е осъществено претършуване на парцел в село Гецово, населяван от 58-годишен мъж. На мястото са открити 160 литра алкохол без подложен бандерол. По случая е отпочнато досъдебно произвеждане.
В хода на следствието на територията на Районно управление--Попово служителите на реда от Разград взаимно със чиновници на ОД на МВР-Търговище задържали двама мъже, част от същата скица.
В 49-годишния мъж от София са открити 30 кг фабрично нарязан тютюн без акцизен бандерол. 57-годишният от Попово държал за разпространяване 10 кг тютюн. Образувани са две досъдебни производства.
Предстои на четиримата да бъдат повдигнати обвинявания. Работата по следствието и документирането на незаконното действие продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР