Четирима души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението

...
Четирима души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението
Коментари Харесай

Разбиха нарколаборатория край Пазарджик

Четирима души са арестувани при профилирана полицейска интервенция против разпространяването на опиати на територията на региона, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Единият е арестуван за произвеждане, а другите трима - за владение на опиати.

Служители на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР - Пазарджик взаимно с сътрудниците им от РУ-Септември направили претършуване в къща в Септември. Полицаите открили, че в избеното помещение, употребено от 49-годишен пазарджиклия, той съхранявал разнообразни прекурсори и съоръжение за произвеждане на метамфетамин. В хода на следствието било открито, че създаденият синтетичен опиат бил предопределен за продажба. Откритите материали са конфискувани, а мъжът е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) - Септември.

Изясняването и документирането на случая продължава под наблюдението на прокурор.

Екипи на РУ-Пещера ревизирали къщата на 38-годишен от брациговското село Козарско. Криминалистите се натъкнали на суха листна маса от глави и съцветия, с обща маса към 160 грама марихуана, съгласно данните от полевия тест. В региона на градския парк в Пещера органите на реда засекли 22-годишен от същия град. У него са открити две полиетиленови пликчета с съвсем 5 грама метамфетамин. Аналогичен е и казусът в парка пред гарата във Велинград. Служители на ръководството в курорта ревизирали 21-годишен от с. Дорково, който носел със себе си полиетиленово топче със суха марихуана. Спрямо тримата се водят полицейски производства.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР