Четирима британци са арестувани в Китай, съобщи британското посолство в

...
Четирима британци са арестувани в Китай, съобщи британското посолство в
Коментари Харесай

Четирима британци са арестувани в Китай

Четирима британци са задържани в Китай, заяви английското посолство в Китай, предадоха международните организации.

Новината бе обявена два дни, откакто локалните управляващи оповестиха, че са задържали 16 чужденци по случай, обвързван с опиати. Британското посолство не оповестява нищо за събитията, при които са задържани четиримата британци. Арестите са осъществени в Източен Китай.

В сряда полицията в Сючжоу в източната провинция Цзянсу заяви, че в езиково учебно заведение в града са били арестувани 19 души поради опиати, като от тях 16 са чужденци. Сред арестуваните имало 7 непознати преподаватели и 9 непознати възпитаници, разясни тогава полицията, без да споделя каква е националността на арестуваните. Днес английското посолство не прецизира дали четиримата британци са измежду арестуваните в сряда.

Компанията Едюкейшън фърст, основана в Швейцария и ръководеща верига езикови учебни заведения в Китай, удостовери тази седмица, че има случай на опиати в едно от учебните заведения ѝ в Сючжоу.

Потреблението на опиати в Китай се санкционира с тежки присъди, а трафикът на дрога неведнъж е наказван със смъртна присъда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР