Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел разкри, че е готов да

...
Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел разкри, че е готов да
Коментари Харесай

Фетел пред завръщане във Формула 1

Четирикратният международен първенец Себастиан Фетел разкри, че е подготвен да се завърне на стартовата решетка на Формула 1 през идната година. 36-годишният Фетел се отдръпна в края на 2022 година, само че пазарът на водачите, който може да се окаже най-бурният напоследък, провокиран от прекосяването на Люис Хамилтън във Ферари, е провокирал интереса му.

 

A post shared by Home of Porsche Motorsport (@porsche.motorsport)

„ Говоря с доста хора, тъй като ги познавам “, съобщи Фетел, говорейки пред Кей Бърли за Sky News. „ Очевидно е, че ми минава през мозъка – мисля за това (завръщане), само че не е главната мисъл. Имам три деца у дома. Всеки ден е ангажиран, тъй че има доста други мисли, които ме спохождат “.

„ Говоря с Тото (Волф, началник на тима на Мерцедес). Не знам дали се квалифицира за Мерцедес, само че за други неща, знаете, има хрумвания, които имам, събития, които възнамерявам отсега нататък. Така че приказвах и с доста други шефове на тимове, и то освен за надпревари. Очевидно е, че има мисли (за завръщане), само че към този момент няма нищо съответно “, прибавя Фетел.

Източник; dsport.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР