Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел каза, че не изключва варианта

...
Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел каза, че не изключва варианта
Коментари Харесай

Четирикратен световен шампион може да се върне във F1

Четирикратният международен първенец Себастиан Фетел сподели, че не изключва разновидността в някакъв предстоящ миг да се завърне във Формула 1.

Пилотът на Астън Мартин към този момент разгласи, че ще се откаже в края на този сезон, от който остават още два старта - Гран при на Бразилия този уикенд и Гран при на Абу Даби след седмица. Пред RTL германецът сподели, че сега желае да си вземе отмора след 15 следващи спортни сезона и да отдели време на фамилията си, само че е допустимо да промени решението си след време.

" Смятам, че щом си споделил, че се отказваш, значи би трябвало да се откажеш. Но несъмнено в бъдеще нищо не е изключено ", сподели 35-годишният играч.

Подобен ход предприе преди години сънародникът на Фетел и седемкратен международен първенец Михаел Шумахер. Той напусна Формула 1 през 2006 година, само че четири години по-късно се завърна, с цел да кара в продължение на три сезона.

" При всеки човек е друго и пътят на всеки човек е друг. Може би има места, на които могат да се създадат паралели, само че не считам, че сега мога да отговора на въпрос какво би станало в бъдеще. Тази година отговорът ми на въпроса дали още веднъж ще карам във Формула 1 е не, само че след година или две може да имам напълно друго виждане. Само времето може да покаже ", приключи метафизичен Фетел.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР