Четиричленното семейство Тоточеви спечелиха най-престижното отличие за бизнес във Великобритания.

...
Четиричленното семейство Тоточеви спечелиха най-престижното отличие за бизнес във Великобритания.
Коментари Харесай

Българи получиха най-престижното отличие за бизнес от кралица Елизабет Втора


Четиричленното семейство Тоточеви завоюваха най-престижното отличие за бизнес във Англия. Компанията на българите се занимава с дизайн, разработка и скинове - самозалепващ материал за "обличане " на мобилни устройства. Двама от тях са поканени да отпразнуват триумфа си на кралски банкет в Бъкингамския замък, осведоми Българска национална телевизия.

"Облекло " за мобилно устройство. Почти като обичайните калъфи за телефони и електронни апарати, само че не напълно. Скиновете, както се назовават самозалепващите материали, са новаторски метод да предпазим устройствата и да променим визията им, като в това време запазим неповторимия им дизайн. Предлагат се допълнително от 200 разновидности.













„ Като апликираш самия скин, в случай че да речем той е жълт цвят, доста постоянно хората към вас мислят, че сте си купили смарт телефон в жълт цвят, който не е публично разгласен и това е най-голямата изненада “, споделя Христо Тоточев, маркетинг шеф на компанията.

„ Той не е единствено дизайн и единствено образно да промени устройството, той е тип защита против леки одрасквания, против намокряне и такива по-леки удари върху устройството. “, прецизира Ангел Тоточев, дизайнер в компанията.

Идеята за основаването на продукта се ражда преди 5 години, първоначално като опит. Никой от фамилията не чака толкоз огромен триумф. Днес компанията на семейство Тоточеви е притежател на най-престижното отличие за бизнес в Обединеното кралство.







„ Фактическото връчване на премията съставлява посещаване на Лорд-лейтенанта, който е кралският представител за нашата област в нашия офис и индустриална база, където публично ще ни връчи трофей, което съставлява огромна кристална купа, както и свитък персонално подписан от кралица Елизабет Втора. “, сподели Христо Тоточев

В момента 2/3 от приходите и продажбите на компанията са отвън Англия, допълнително от 140 страни. Все по-голям интерес има и в България, което може единствено да ги радва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР