ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕТуристическа дестинация: ЧернобилПригответе се за още повече снимки

...
ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕТуристическа дестинация: ЧернобилПригответе се за още повече снимки
Коментари Харесай

4+1 | За официалния туризъм в Чернобил, как Китай беше порицан за преследването на уйгурите и още

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Туристическа дестинация: Чернобил

Пригответе се за още повече фотоси в Instagram от Припят. Ексклузивната зона към Чернобил отдавна е дестинация за по-приключенски настроени туристи. В зоната е позволено влизането от 2011 година насам. Сега обаче Украйна публично ще я направи туристическа зона, най-вероятно поради големия триумф на едноименния сериал. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Китай охулен поради уйгурите
Англия, Франция и Германия, още 15 европейски страни, Япония, Австралия, Канада и Нова Зеландия порицаха Китай поради систематичното гонене на етнически уйгури в региона Синдзян. Държавите се обърнаха към Върховния комисар за правата на индивида на Организация на обединените нации с молба Китай да спре да изпраща и затваря уйгурите в " преобразователни лагери " поради религията им. Прочетете повече тук.

Положителните страни на усложненията
Музикантът Джак Уайт има навика да употребява остарели и евтини китари, да свири под странни ъгли и да оставя другите си принадлежности надалеч от себе си на концерти, тъй че да би трябвало да тича по средата на ария. Според него всичките спомагателни усложнения поддържат умеенето му да прави изкуство. Психологията и десетилетия просветителни данни сочат същото - даже компликацията да е изкуствено основана, тя задейства доста по-голяма част от мозъка ни. Прочетете повече тук.

Епидемия от мъжка неустановеност за външния тип
Социалните медии, рекламите и методът, по който мъжките герои се показват във филмите, оказват негативно психическо въздействие на множеството съвременни мъже. Психолози следят взрив от неустановеност за външния тип при мъжете и позор, че не реализират плочки или мускули като тези, които следят при дамите. Може би въз основата на обществените медии вървим към тъждество сред половете... в несигурността. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Испанските маслини - губещи в комерсиалната война
Агресивната комерсиална политика на Доналд Тръмп основава спечелили и губещи по целия свят, и то не всеки път по този начин, както самите политики и мита целят. Например: испанските маслини губят поради директни мита, наложени от администрацията на Тръмп. Без повече испански маслини по американските пици. Европейският алуминий обаче се продава на Съединени американски щати с неистови темпове макар американските мита. Защо? Слушайте повече тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР