Четири специализирани полицейски операции са проведени за ден във Врачанско,

...
Четири специализирани полицейски операции са проведени за ден във Врачанско,
Коментари Харесай

Ударно: 4 спецакции проведоха за ден във Врачанско, спипаха куп нарушители

Четири профилирани полицейски интервенции са извършени за ден във Врачанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера, за времето от 14 до 22 часа, на територията Враца-център и селата Паволче, Челопек, Згориград, Лиляче, Бели извор и Власатица е извършена профилирана интервенция с превантивна цел. Извършени са инспекции на 18 автомобила, 21 души, 5 питейни заведения. Съставени са 10 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
На територията на районното ръководство в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция за ограничение на предпоставките за пораждане на ПТП, повишение сигурността на придвижването. Проверени са 105 автомобила и 188 индивида. Съставени са 6 акта и 66 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
За времето от 8 часа през вчерашния ден до 6 часа през днешния ден на територията на районното ръководство в Козлодуй е извършена акция за надзор на автомобилното придвижване.
Проверени са 21 автомобила и 32 души. Съставени са 5 акта и 10 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
За времето от6 часа през вчерашния ден до 6 часа през днешния ден на територията на районното ръководство в Оряхово е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване. Извършени са инспекции на 9 автомобила и 21 индивида. Съставени са 3 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР