Четири са жертвите на тежката катастрофа, която стана край Баня,

...
Четири са жертвите на тежката катастрофа, която стана край Баня,
Коментари Харесай

Четири станаха жертвите на катастрофата край Пловдив, установяват самоличността на едната

Четири са жертвите на тежката злополука, която стана край Баня, научи TrafficNews . По първични данни 55-годишна жена е починала намясто, а 63-годишен мъж издъхна, откакто бе откаран в болница. Другите двама, които бяха отведени от местопроизшествието с кола за спешна помощ, са умряли на път за лечебните заведения. Те са млада жена на 33 години и млад мъж, чиято идентичност към момента не е конкретизирана.

Припомняме, че случаят е станал малко след 18:30ч. през днешния ден покрай Баня, откъм Карлово. По първични данни, при към момента неизяснени условия настъпило произшествие сред трите автомобила - Опел, Дачия и Фолксваген.

От удара първата кола се врязала в дърво. В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето са се намесили чиновници от пожарната със профилирана техника.

Свидетели на злополуката показват в обществените мрежи, че първи на мястото са пристигнали полиция и пожарна. По техни изказвания е имало закъснение на медицинския екип.

Все още придвижването по основен път Пловдив-Карлово е блокирано. До приключването му преминаващите коли се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на основния път.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР