Четири полицейски патрула се отзоваха на спешен сигнал за голямо

...
Четири полицейски патрула се отзоваха на спешен сигнал за голямо
Коментари Харесай

Бесен ромски екшън едва не завърши със смърт

Четири полицейски патрула се отзоваха на незабавен сигнал за огромно сборичкване сред две семейства на ул. „ Страцин “ в бургаския кв. Кумлука през вчерашния ден, оповестяват от Флагман.бг. Инцидентът по знамение не е приключил със гибел, имало е гонене, набези, безусловно похищение на един от потърпевшите и на нанасяне на удари.

Само бързата реакция на униформените е предотвратила нещо по-сериозно. Флагман.бг бе на мястото на екшъна. Разговаряхме с един от потърпевшите – 18-годишният Наско Михайлов. Той ни описа, че нощес се скарал със съседа си, знаел му единствено прякора – Ачо. Напрежението още тогава е ескалирало и, по думите на Наско, Ачо го блъснал. А самият той го напсувал цветущо.

Днес щял да върви да пуска тъжба, само че работел в склад за дърва и не му останало време. В края на работния си ден той бил неприятно сюрпризиран – черното БМВ на Ачо било пред обекта, а вътре, по някакъв чудноват метод – като риби в консерва – се били натъпкали най-малко 8 души, твърди още Наско.
Сред чакащите го била цялата рода на Ачо – бабата, майката, лелята, татко му и братята. Наско се изплашил и се опитал да избяга. Половината домочадие на противника му го гонило пешком по улиците на Кумлука, а други – с черното БМВ. Наско съумял да се обади на братовчед си. А той от своя страна незабавно позвънил на полицията.

„ На ул. „ Страцин “ ме придърпаха в магазина на Ачо (на партера на къщата му има търговски обект, който по всичко проличава, че е незаконен). Започнаха да ме удрят, в случай че беше единствено Ачо, щях да се оправя, само че ме нападнаха 7-8 индивида. Благодаря на полицията, че бързо се намеси “, описа пред Флагман.бг уплашеният Наско Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР