Четири метода за почистване без да използвате препаратиЧесто при появата

...
Четири метода за почистване без да използвате препаратиЧесто при появата
Коментари Харесай

Топ методи за почистване на жълтите петна в банята

Четири метода за разчистване без да употребявате препарати

Често при появяването на жълти петна в банята не оказва помощ даже използването на стандартните почистващи препарати. Причината за появяването им по плочките и тоалетната паница се дължи на неприятното качество на чешмяната вода и високото наличие на хлор в нея, написа.

Ето какво вършат в тази ситуация хитрите домакини, с цел да се оправят с казуса:

1. Оцет и сода

Чаша оцет се загрява, след което към нея се прибавя супена лъжица сода за самун. Полученият разтвор би трябвало да се нанесе върху всички нечисти зони. Разбира се, оцетът би трябвало да е топъл, недопустимо е да се употребява парещ за разчистване на тоалетната паница. Изчакайте няколко минути и по-късно изтъркайте с четка или гъба.

2. Кока-Кола

Напитката се оправя чудесно със остарели петна по ръба на тоалетната паница. Трябва да се употребява преди лягане, тъй че дейните субстанции да имат време да подействат повече от 8 часа. След това изплакнете добре тоалетната с вода. Методът не работи, когато става въпрос за съществено замърсяване.

3. Сода за самун

Методът може да се дефинира като предпазен, само че резултатът от приложението му няма по какъв начин да не се забележи. Необходимо е да поръсите сода за самун върху проблематичната зона и да я оставите за една нощ. Остатъците от сода би трябвало да се почистят с четка. Много домакини означават, че след използването на сода за самун неприятните миризми изчезват.

4. Лимонена киселина

Необходими са ви 200 гр лимонена киселина, която се нанася непосредствено върху повърхността на тоалетната паница или плочките с петна. След това би трябвало да вземете четка и с лекост ще премахнете цялата нечистотия. Този способ на разчистване може да се употребява няколко пъти до цялостно унищожаване на мръсотията и петната.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР