Четири международни агенции изтриха снимка на принцесата на Уелс и

...
Четири международни агенции изтриха снимка на принцесата на Уелс и
Коментари Харесай

Въпроси пред кралското семейство, след като пусна „манипулирана“ снимка на Кейт

Четири интернационалните организации изтриха фотография на принцесата на Уелс и децата ѝ поради терзания, че е била „ манипулирана “, предава Би Би Си.

Снимката е направена от принц Уилям за 8 март. Това е първата фотография на Кейт след изписването ѝ от болничното заведение, където претърпя интервенция.

„ На Хари няма да му бъде разрешено да се върне в каквото и да е качество, в случай че принц Уилям има каквото и да било въздействие върху обстановката “, показва кралски специалист

Getty Images, AFP, Reuters and Associated Press отстраниха фотографията от каталозите си, като означават „ противоречие в подравняването на лявата ръка на принцеса Шарлот “.

Съобщение от Reuters за унищожаване на фотографията Снимка: Reuters

Снимката демонстрира Кейт, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, като последният я е прегърнал. Тя е оповестена в формалния профил на Уилям и Кейт в обществената мрежа „ Х “ .

Оригиналната фотография, оповестена в обществените мрежи от Уилям Снимка: Twitter / The Prince and Princess of Wales

Снимката е оповестена на първите страници на няколко вестника и уеб сайтове във Англия. Използвана е в осведомителните бюлетини на малките екрани, само че по-късно в неделя осведомителните организации изпращат известие, че смъкват фотографията.

„ При по-внимателна инспекция наподобява, че източникът е манипулирал изображението “, се показва в известието.

Снимка: Twitter / The Prince and Princess of Wales

Причината е, че новинарските организации не разгласяват манипулирани фотоси. Единствено могат да се употребяват, когато са съпроводени с пояснение, че изображението се разграничава от оригинала.

Снимка: Twitter / The Prince and Princess of Wales

Социалната мрежа „ Х “ също означи фотографията като поправена. Потребителите обръщат внимание на левият маншет на принцеса Шарлот, както и пръстите на дясната ръка на принц Луи. Пръстите на дясната ръка на Кейт също са с по-ниско качество по отношение на останалата част от изображението.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР