Четири години след като пандемията от COVID-19 затвори училищата и

...
Четири години след като пандемията от COVID-19 затвори училищата и
Коментари Харесай

CDC облекчи насоките за COVID. Дали училищата и дневните заведения ще последват примера?

Четири години откакто пандемията от COVID-19 затвори учебните заведения и прекатурна грижите за деца, CDC споделя, че родителите могат да стартират да лекуват вируса като други респираторни болести.

Изчезнаха наложителните интервали на изолираност и маскирането. Но ще се съгласят ли учебните заведения и центровете за грижи за деца?

В случай, че сте изгубили визия: преди петък всички американци, в това число учениците, трябваше да останат у дома най-малко пет дни, в случай че имат COVID-19 и по-късно маскирайте за избран интервал от време, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите.

Сега CDC споделя, че децата могат да се върнат на учебно заведение, когато общите им признаци се подобрят и са без температура за 24 часа, без да одобряват медикаменти. Учениците се „ предизвикват “ да носят маска, когато се върнат.

Все отново смяната може да не повлияе на метода, по който обособените учебни заведения приканват родителите да реагират, когато децата им се разболеят. Училищата и доставчиците на детски гриж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР