Четири години след като журналистката Елена Йончева беше издигната от

...
Четири години след като журналистката Елена Йончева беше издигната от
Коментари Харесай

БСП от Хасково: Сваляме доверието си от Елена Йончева, някой друг гъделичка егото й |

Четири години откакто журналистката Елена Йончева беше издигната от социалистите от Хасковско за народен представител, а преди две години и за евродепутат, членовете от региона снеха политическото си доверие от нея, оповестиха от Българска социалистическа партия. 

Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация обявиха, че са неприятно сюрпризирани от изказванията на евродепутата Елена Йончева, тиражирани през последния месец. 

Тя като че ли не помни взаимните ни старания, които всички ние, не без дейното присъединяване на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, положихме, с цел да бъде чут посредством нея гласът на истината против корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното слепване с страната, пишат хасковските социалисти. 

В декларацията се споделя още: „ Не може да си непосредствен и да вярваш на нашата общественост единствено когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой различен погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда насъбраното в мир. Войната няма очи нито за взаимно извървените крачки, нито за потребните поучения от тях ".

Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева, декларират социалистите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР