Четири дни след най-трагичния ден в своя живот, вдовицата на

...
Четири дни след най-трагичния ден в своя живот, вдовицата на
Коментари Харесай

Съпругата на Кобе Брайънт: Невъзможно е да си представя живота без тях

 Четири дни след най-трагичния ден в своя живот, вдовицата на Кобе Брайънт - Ванеса, се обърна към милионите, подкрепили нея и трите й дъщери след загубата на баскетболната легенда и 13-годишната им щерка Джиана.

В собствен пост в Инстаграм Ванеса Брайънт написа, че цялото семейство е изцяло опустошено от непредвидената загуба и добави:

" Моите девойки и аз желаеме да благодарим на милионите, които си поддържаха и ни изпратиха своята обич в това ужасяващо за нас време. Благодаря ви за молитвите! Определено се нуждаем от тях.

Ние сме изцяло опустошени от непредвидената загуба на моя прелестен брачен партньор Коби - невероятния татко на нашите деца, и на моята прелестна сладка Джиана - любяща, интелигентна и чудесна щерка и сестра на Наталия, Бианка и Капри. Ние сме опустошени и поради фамилиите, които изгубиха своите обични в неделя, споделяме скръбта им. Няма задоволително думи, които да опишат болката ни сега.

Утешавам се с мисълта, че Кобе и Джиана знаеха какъв брой ги обичаме. Бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да бяха с нас вечно. Те бяха нашата красива благословия, която ни бе отнета прекомерно рано. Не съм сигурна по какъв начин ще продължи живота ни оттук нататък, тъй като е невероятно да си показва живота без тях.

Но ние се будим всяка заран, пробвайки се да продължим поради Коби, поради нашето момиченце Джиджи, които ни дават сили. Любовта ни към тях е безкрайна, толкоз неизмерима, че просто желая да ги прегърна, да ги целуна...

Благодаря ви, че споделяте тъгата и любовта си с нас и ни подкрепяте. Искам да ви помоля да ни дадете нужното пространство, от което се нуждаем, с цел да свикнем с тази нова действителност. За да почетем нашето " Мамба " семейство, Фондация " Mamba Sports " ще сътвори фонд " MambaOnThree " в помощ на другите фамилии, наранени от тази покруса.

Още веднъж доста ви благодаря за молитвите и за това, че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен ". 

Кобе и Ванеса се срещат за първи път, когато той е на 21 години, а тя единствено на 17. Те се срещат на снимачната площадка на музикален видеоклип, а по това време Ванеса е към момента в гимназията, само че искрата сред тях пламва мигновено. Кобе не губи време и незабавно стартира да я ухажва. Първата им среща е на 28 ноември в Дисниленд. По това време Кобе към този момент е изгряваща звезда в басктебола и стартира да изпраща големи букети с рози в учебното заведение на Ванеса.

През 2001 година двамата се женят в Калифорния. Най-малката им щерка Капри е единствено на 7 месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР