Чет Ханкс определено е попаднал в едно от най-харесваните звездни

...
Чет Ханкс определено е попаднал в едно от най-харесваните звездни
Коментари Харесай

Балканското е в него: Той има БГ корени, син на Том Ханкс е и не знаете нищо за него

Чет Ханкс несъмнено е попаднал в едно от най-харесваните звездни фамилии. Наскоро Чет показа, че не се е усеща постоянно късметлия от обстоятелството, че е наследник на Том Ханкс и Рита Уилсън, която има български корени.

Ако инцидентно се срещнете с Чет, евентуално в първия миг ще ви подсети супер доста на подозрителен балкански индивид. Татуси, потник, бръсната глава и лего набола брада... балканска класика, в която няма нищо неприятно. Разликата обаче е една – милионите в банката, които сигурно не са присвоени от някоя евро стратегия. 

Виж още: Тита или младата Мара? Ивана Главчева замязя на фолк певица 

Наскоро Чат описа в своя YouTube канал, че славата на татко му несъмнено не му се е отразила добре. Предимствата не са били по никакъв начин малко, само че от време на време му е било мъчно в връзката с хората и намирането на естествени другари. 

Чет, който играе в сериалите " Empire " и " Shameless ", споделя, че фамилната му история е „ нож с две остриета “, а славата и парите може да бъдат токсична, опияняваща и точно това са нещата, които трансформират хората. Чет се е сблъсквал с много завист и пренебрежение към себе си от хора, които в това време обожават татко му. 

Виж още: BG VIP да си! Адриан Зурков се похвали с чисто нов звяр за няколко хиляди

Чет твърди, че не е капризно богаташко синче, което чака баща да му даде пари. Във видеото той споделя, че татко му Том Ханкс му е давал по 60 $, с цел да измие колата му.

Младият Ханкс е имал доста сложни моменти в живота си, само че съумял да промени средата си и не потопен. Преди това купоните, опиатите и алкохола са били всекидневие, само че всичко това е зад тила му. 

Изображение:  https://www.instagram.com/chethanx/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР