Често си мислим, че двойници имат само близнаците или важните

...
Често си мислим, че двойници имат само близнаците или важните
Коментари Харесай

Хора откриха своите близнаци на картини СНИМКИ

Често си мислим, че двойници имат единствено близнаците или значимите особи, чийто живот би трябвало да бъде съхранен непременно. Следващите фотоси демонстрират, че на Земята има големи случайности или мистична съдба, поради която хора откриват свои копия в художествени шедьоври. Произведенията са нарисувани преди епохи, а през днешния ден красят изложбените зали на музеи по целия свят. Там ги срещат и нашите герои, които остават сюрпризирани от неочаква

Щастливо съвпадане? Предци, за които не са и подозирали? Или доказателство за съществуването на прераждането? А за какво не просто милиарди гени, които са се приплели по еднакъв метод, само че в два разнообразни индивида, разграничени от няколко века история?

Интересно е да се означи, че 99,9% от генома в цялата човешка раса е безусловно еднакъв, а единствено 0,1% са виновни за нашата уникалност. Има още по-малко гени, които дефинират самата ни осанка. Така че макар огромния брой вероятни комбинации от ДНК, идентичните изяви не наподобяват невероятни на доктрина.

За аргументите за идващите съвпадения може единствено да гадаем, само че едно остава без подозрение - приликата е голяма.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР