Често се обръщаме към хороскопа, когато става въпрос за любов,

...
Често се обръщаме към хороскопа, когато става въпрос за любов,
Коментари Харесай

Хората от тези зодии вечно са без пари

Често се обръщаме към хороскопа, когато става въпрос за обич, връзки и взаимоотношения. Но минавало ли ви е през мозъка, че звездите имат отношение и към това по какъв начин притегляте парите? Защото може би не е ваша виновност, че в края на месеца в никакъв случай нямате пари. Ето кои са зодиите, при които парите не се задържат:

1. Стрелец

Стрелците работят в действителност крепко и по тази причина да изкарат пари за тях не е по никакъв начин мъчно. Те обаче имат съществени проблеми, когато стане въпрос за вярното им систематизиране. Накрая постоянно са сюрпризирани от някоя такса, от празник на непосредствен или даже сметката за мобилния телефон.

2. Риби

Рибите са такива хора, които биха дали последните си пари на безприютен човек, даже това да значи, че ще гладуват няколко дни. Те се раздават, безусловно. Обичат да глезят околните си и да влагат в скъпи предмети. И постоянно се случва по този начин, че има прекалено много дни до заплата.

 благосъстояние ThinkStock/Getty Images

3. Водолей

Водолеите не могат да устоят на новите технологии. А те са скъпи. Биха си взели някоя джаджа, единствено тъй като е нова. Затова им е мъчно да икономисват каквито и да било пари. Даже по-скоро биха ви поискали 200 лева до заплата.

 смарт телефон iStock/Getty Images

Източник: дарикнюз.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР