Често представителите на тези зодии поразяват със своите интелектуални заложби: Близнаци Близнаците

...
Често представителите на тези зодии поразяват със своите интелектуални заложби:
Близнаци
Близнаците
Коментари Харесай

Интелектът им отива. 5 от безспорно най-умните зодии:

Често представителите на тези зодии поразяват със своите интелектуални заложби:

Близнаци

Близнаците са доста остроумни, постоянно се отличават измежду другите с отличен изчерпателен разум. Дори и да не знаят какво да кажат, те ще замълчат и отново ще измислят нещо брилянтно. Представителите на тази зодия имат добре развита памет, елементарно запомнят огромен размер информация.

Тази предразположеност им оказва помощ в образованието и работата. Близнаците интензивно гледат да развиват себе си. Да стават по-добра своя версия. Те схващат, че бъдещето им се крепи на личните им плещи, по тази причина постоянно се стремят към нови познания и триумф.

Те са майстори в намирането на забавни обстоятелства, които постоянно на драго сърце споделят с сътрудници и другари.

Стрелец

Стрелците съчетават духовитост, просветеност и мъдрост. Тази зодия е постоянно отворена за научаване на нови неща. Стрелецът се отличава с богато въображение и сладкодумство и вродена дарба да научава най-разнообразни неща от разнообразни сфери.

Водолей

Във всяка компания Водолеят може да показва интелекта си. Той подчертана податливост към неизменност и просветеност. Често външно представителите на този знак са скромни и срамежливи, само че в действителност в тях са скрити доста гении и ресурси от познания. Те са естествено умни, само че тази заложба не постоянно се демонстрира изцяло.

В работата Водолеят постоянно гледа да прави нещата мъдро, а не „ просташки “. Тази зодия не обича да се напряга и да мисли излиншо доста, тъй че ще търси способи, които ще понижат интелектуалното натоварване и ще избегнат ненужната работа.

Козирог

Тази зодия е доста търпелива и съобразителна, също така непрестанно се стреми да придобива нови познания. За разлика от другите зодии, Козирогът е привикнал да реализира резултати само с помощта на мозъка си, а не да разчита на външни условия.

Те рядко вземат решения под въздействие на страстите и постоянно се базират на здравия разсъдък и рационалността. Козирозите са запалени по работата си и непрекъснато се тревожат дали вършат всичко както би трябвало.

Дева

Много хора считат Девите за скучни. Това надалеч не е по този начин, тъй като интелектуалното им развиване е доста високо. Те демонстрират всичките си гении още в детството: просветеност, брилянтна памет и организационни умения, както и способността да четат хората и техните мисли.

Девите виждат всевъзможни дребни неща и точно това внимание им оказва помощ да покоряват всевъзможни върхове. На други им се коства, че Девите са доста захласнати и нервни, само че това не е по този начин. Те са чувствителни натури, които са постоянно реагират на измененията към тях.

Прагматизмът и интелигентността са огромните им козове, които те употребяват като средство за замогване. Любопитен факт е, че Именно измежду Девите има най-вече милионери.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР